Over Ons

Avidex ICT is een klein bedrijf, die zich bezig houd met projecten voor kleine en midden grote bedrijven. Avidex houd zich bezig met oplossing bedenken op de ICT problemen van de opdrachtgevers. Dit gebeurt vaak in projecten waar de opdrachtgever mee zit. Deze projecten kunnen op verschillende vlakken van de ICT plaats vinden, zowel op het systeem management als op development of een combinatie hier van.

Onder systeem management word verstaan, het opzetten van uw ICT omgeving. Dus het netwerk zo opzetten dat uw werk vergemakkelijkt word. Dit geld dus voor het installeren en configureren van de servers die nodig zijn, en eventueel de clients. De mensen die voor Avidex ICT werken zijn allemaal MCSE 2003 en MCITP 2008 gecertificeerd en houden zich bezig met het up to date houden van deze certificaten. Dit zijn Certificaten van Microsoft die aangeven dat wij de kennis hebben om met de producten van Microsoft te werken. Buiten de projecten om houd Avidex ICT zich ook bezig met zelf producten op de markt te brengen.

Op dit moment word er druk ontwikkeld aan een content management systeem voor het opslaan van producten, waar in de toekomst een betalings/facturatie component in verwerkt word. Dit word in samenwerking met Aquarium Dream World ontwikkeld zodat het naar de wensen en eisen van de kleine en middel grote bedrijven is.

Site Navigation

Our Goal